KATZENJAMMER med ekstrakonsert i Oslo (24/3)

KATZENJAMMER med ekstrakonsert i Oslo (24/3)

Rockefeller lørdag 24. mars
KATZENJAMMER – EKSTRAKONSERT

Special guest: Stian Carstensen
Support: Lucky Four

 

Billettene ble revet bort til konserten 3. mars, så nå er det klart for ekstrakonsert med jentene i Katzenjammer! Med seg denne gang har de selveste Stian Carstensen som special guest, og Lucky Four varmer opp til nok en heidundrende aften.

 

Selv om Spellemannsprisen glapp, så er de populære jentene nominert til prestisjetunge Echo Awards i Tyskland i klassen for beste internasjonale rock/pop-gruppe. Les mer her

De mikser folk, pop, country og balkanrytmer og slo igjennom med debutplata "Le Pop" i 2008. Etter flere år med heftig turnévirksomhet i Europa kom de endelig tilbake i fjor høst med andrealbumet "A Kiss Before You Go". Albumet, som bl.a. er en bestselger i Tyskland, fikk veldig gode tilbakemeldinger. Dagsavisen klinket til med en femmer: "Vi er rett og slett ikke vant til artister som kombinerer utagerende underholdning med god smak og gode sanger. Hadde ikke Katzenjammer oppdaget seg selv, hadde noen blitt nødt til å finne dem opp"

Rockefeller. Bill. kr. 270,- + bill.avg. 18 år leg. i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.