Eternal Terror anbefaler: BITS BETWEEN

Eternal Terror anbefaler: BITS BETWEEN

Eternal Terror fortsetter å søke etter nye band som er på vei oppover. Denne gang har søkelyset falt på bandet Bits Between fra Østfold. Gutta i bandet har selv plassert seg i Punk/Hardcore  kategorien.

Bits Between består av:

Paal Johannessen – Vocals/ Studio Drums

Hans Tømmerholen – Guitar

Christian Lampe – Bass

Petter Cindahl – Live Drums

Andreas Nilsen – Live Guitar

BitsBetween_1.jpg

De har akkurat spilt inn albumet "Chosen Death" som undertegnede har hørt godt igjennom. Og albumet høres absolutt lovende ut og E-T anbefaler å sjekke det nærmere ut. Albumet leverer både fart og god trykk fra første til siste låt. Man kan høre gjennom albumet på Spotify, og liker du det, så kjøp albumet og støtt opp et band vi mener kan bli slagkraftig i en stadig voksende metalverden. Man finner selvsagt også Bits Between på Facebook.

http://www.facebook.com/bitsbetween