Southern Discomfort med bandslipp

Southern Discomfort med bandslipp

SOUTHERN DISCOMFORT 14 & 15 SEPTEMBER 2012, KRISTIANSAND
 
Cobolt 60, Zerozonic og Sheol Afterlife kommer!
Vi vil dele nye oppføringer på årets line-up med dere:-)
 
Sheol Afterlife
– et death metal band fra de dype dalførene i sør-norge.. eller Kvinesdal om du vil.
Musikken er på mange måter en blanding av ulike stiler. Med en brutal vokal mikset med intrikat gitarspill, flotte riff og en groovende intens rytmeseksjon, får den folk til å danse av glede….(?) Bandet spilte inn sin første EP i Frog Leap Studios i sommer, og har siden gjort endel konserter rundt omkring på sørlandet. Spillejobber har begynt å fylle kalenderen til bandet, og gutta ser frem til mye spilling i både nær og fjern framtid. Vi ser frem til at de gjester SD 2012!
www.facebook.com/sheolafterlife
 
Zerozonic
– er et norsk groovemetalband!, med base i Kristiansand. At Zerozonic er inspirert av band som blant andre Pantera, hersker det ingen tvil om. Bandet ble dannet av Daniel¨Peisy¨Olaisen (Blood red Throne) og Ole Vistnes (Tristania) i 2004. Etter noen utskiftninger består bandet i dag av ¨Peisy¨, Martin Berger, Jon erik Bokn og Arvid Tjelta. Zerozonic slapp sitt debutalbum ‘Dead on Arrival’ i 2007 på eget selskap, OZO records. Denne skiva ble i 2010 relansert av tyske Rockline records. Deres andre album ‘God damn, Better, Best’ ble utgitt samme år på OZO.
Pr i dag er bandet signet på Mayhem Music, og nå i februar gikk de i studio for å spille inn sin tredje fullengder.
Zerozonic har spilt på en rekke store festivaler (Quart, Hove, Norway rock..). Med sin driv og energi på scenen, leverer de alltid!
Vi gleder oss stort til ny skive, og visitt på Southern Discomfort.
www.myspace.com/zerozonic
www.zerozonic.com
 
Cobolt 60
– har noen allerede fått med seg at skal gjeste festivalen vår. De er i likhet med Zerozonic et Kristiansandsbasert band (som selvfølgelig ikke er noe negativt!).
Cobolt 60 ble dannet i 2000 av Hustler (Flemming Gluch – eksBlood red Throne) og Død (Daniel¨Peisy¨Olaisen – Blood Red throne, Zerozonic). Bandet spiller norsk blackthrash-metall, og signerte med Head not Found i 2001. Debutalbumet ‘Meathook Ballet’ kom i 2002. Etter en laaang pause, spilte gutta inn en 4-spors demo som endte medkontrakt med Duplicate Record, og ny skive forventes i september i år. Cobolt 60 har faktisk kun spilt en konsert tidligere! Stor stas for Southern Discomfort at de syns det er en knakende god ide å spille hos oss i september!!
www.myspace.com/cobolt60
 
 
Vi kommer tilbake med flere band seinere.