OSLO ESS med dobbelkonsert i Bergen (3/3)

OSLO ESS med dobbelkonsert i Bergen (3/3)

Lørdag 3. mars 2012 – Bergen/Garage

 

OSLO ESS

 

UNGDOMSKONSERT
(fri alder)

KL 18:00

C.C. NOK 70,-

 

KVELDSKONSERT
(20 år leg plikt)

KL 22:30

C.C. NOK 180,-

 

Med sin skittenfriske gaterock og norskspråklige pønkpoesi fikk Oslo Ess et forrykende 2011.

Året fikk en knallstart med signering av platekontrakt og Urørtfinale i januar og 3 sagnomsuste by:larm-opptredener i februar. Så plateslipp og releaseturné i mars og en omfattende turné med Honningbarna i april. Til sommeren sto festivalene i kø, med Øyafestivalen, Fjellparken og Malakoff blant de bekreftede. Alt dette er kun basert på en demo, noen akustiske videoer og noen relativt få, men forrykende og overbevisende liveshow. Etterspørselen for bandet var stor og de har opparbeidet seg en svært dedikert fanskare siden deres første konserter i mai 2010.

Oslo Ess skal gjøre det tøft å synge på norsk igjen. Med debutalbumet ’Uleste bøker og utgåtte sko’ fikk du ti entusiastiske låter med livsbejaende og rampete tekster inspirert av søte jenter og tøffe gutter. Musikalsk låter de som en frisk blanding av klassisk rock, Rancid og Ebba Grön. Med troverdige og svært sjarmerende historier om alt fra strippere, forelskede narkomane og stjålne sykler, kommer Oslo Ess opp fra rennesteinen med et bredt og smittende glis.

"Oslo Ess herjer Urørtfinalen – helt utrolig hvor bra de er blitt. Oslorocken bør skjelve i dongeri" -(Mats Borch Bugge, Musikksjef P3)

"Tradisjonen tro så plukker vi opp et band vi har stor tro på fra en av våre mindre scener og gir dem en ny utfordring på en av de største. I 2011 er det Oslo Ess som får muligheten, noe vi er sikre på at de kommer til å gjennomføre med glans" –(Øyafestivalen.com)

"Oslo Ess på by:larm 2011: 9 av 10. Fra første sekund stod stemninga i taket. Last Train var en eneste stor Oslo Ess-fanklubb denne halvtimen. Låtene som ligger ute kom som perler på snora i tillegg til en del "kommende" låter. Og samtlige låt kanon." –(Erik Søhagen, musikknyheter.com)

www.myspace.com/osloess