LIVSTID på Kvarteret (18/2)

LIVSTID på Kvarteret (18/2)

Lørdag 18. februar 2012 – Bergen/Kvarteret – Speilsalen

 

HELHUS

 

LIVSTID

 

C.C. NOK 50,-

18 år leg plikt

 

http://kvarteret.no/wp-content/uploads/dew_pictures/99/4c/994c86baaae5a8d94436aa90a1036fc5-600x1000.jpg

 

Livstid har gjentatte ganger tronet øverst på booking-ønskelisten til flere av medlemmene i ASF SUB. Så vi er ekstremt glad for at vi endelig har fått det samfunnsengasjerte crustpunkbeistet på kroken! Livstid ble til etter en forrykende huskonsert i bygdenorge sommeren 2006, og tok etter kort tid av på sin første Europaturné – selv om de bare hadde gitt ut en halv split 7" på hadcoreselskapet Halvfabrikat Records. Samme år opptrådte de på den ultimate årlige pønkbegivenheten i Europa – beryktede Obscene Extreme Festival i Tsjekkia.

Etter flere 7" og splitutgivelser på diverse obskøne labels, slapp Livstid endelig sin selvtitulerte debutplate på Fysisk Format i 2011. I løpet av de seksten sporene på albumet dekker bandet de fleste klassiske politiske temaene, men av tekstene lyser det også bekymring over den mentale tilstanden til det moderne samfunnet generelt, og ikke minst lederne av det. I løpet av årene har Livstid perfeksjonert den mest konservative og uniforme sjangeren av idag: D-beat hardcore. Livstid bærer arven fra band som Motorhead, Discharge og Wolfpack, og spikrer de mest minimale mikrodetaljene innen rytmer og riff. Dette blir definitivt et av de største og mest brutale høydepunktene på ASF SUB programmet denne våren. Crustpunk med Åleseundsdialekt, det blir vel ikke stort bedre enn det? Livstid til folket, for faen!