AURA NOIR – Trondheim – Blæst

AURA NOIR – Trondheim – Blæst

Å se One Tail, One Head live er like fascinerende hver gang, og som seg hør og bør var ikke denne kvelden noe annerledes. Bandet er tight som alltid, til tross for at bandet har måttet hyre inn en "vikar" på trommene for anledningen. I en sjanger der mye av det som skjer på scenen ofte virker påtatt, er One Tail, One Head et velkomment unntak, med en frontfigur som virkelig ser ut til å være besatt. Kveldens personlige høydepunkt er som alltid "Splendour Of The Trident Tyger", en låt jeg har hatt på hjernen siden den ble utgitt for drøyt tre år siden.

Noen ganger dukker det opp band som alle har hørt om, og lovpriser, men som har gått meg hus forbi. Nekromantheon er et slikt av de bandene. Oppskriften er enkel. Old school thrash. Og det svinger. Svinger overraskende bra. Faktisk så bra at jeg gremmes over å ikke ha hørt dem tidligere. Det går i et heseblesende tempo, men er fremdeles tight og fett. Muligens det feteste jeg har opplevd på thrash-fronten siden Tempo Of The Damned kom ut for en haug med år siden.

Verdens styggeste band kaller de seg selv, og jeg har gledet meg til å se denne styggedommen live igjen siden jeg så de sist, for drøyt åtte år siden. Og selv om hendelsene siden den gang har gjort at bandets scenefremtoning har endret seg betraktelig, var det fremdeles en meget god konsert. En overraskende bra konsert av Aura Noir, alt tatt i betraktning.