CC COWBOYS til Odderøya Live Festival fredag 13. juli 2012

CC COWBOYS til Odderøya Live Festival fredag 13. juli 2012

CC Cowboys spiller på Odderøya Live Festival fredag 13. juli! Det kjente og kjære rockebandet spiller i Bendiksbukta samme dag som tidligere annonserte Roxette.  Med et velfylt knippe hitlåter under beltet er det ingen tvil om at stemningen kommer til å gå til himmels når Magnus Grønnberg og kompani entrer scenen.

I løpet av sin 20 år lange fartstid har CC Cowboys klart bradgen det er å gå fra ungt rockeband til et modent band, uten å gå på kompromiss med bandets karakteristiske energi og rockevilje. 20-årsjubileet feires litt på etterskudd med en splitter ny studioplate i juni, og et dobbelt samlealbum i november. Under Odderøya Live Festival vil bandet levere både gammelt og nytt materiale i skjønn harmoni, og som alltid med et stort fokus på tekstmaterialet. Det er jo særlig Magnus Grønnberg’s særpregede vokal og ærlige tekster som lokker rockefoten frem hos mange. Hitparaden inkluderer "Tigergutt", "Vill, vakker og våt", "Harry", "Blodsbrødre", "Synder i sommersol", "Nå kommer jeg og tar deg" og "Når du sover" – for å nevne et lite utvalg.

Siden debuten med Spellemannsbelønte Blodsbrødre for vel 20 år siden har CC Cowboys blitt beæret med en rekke utmerkelser, solgt til både gull og platina mange ganger, og har gledet sin store fanskare med tusenvis av spillejobber rundt om i landets kriker og kroker.

Siden debuten  har  CC-Cowboys holdt seg i teten som et av Norges mest populære rockeband. Et samlet pressekorps står fortsatt enige i lovordene CC Cowboys høster for album og livetredener, og bandets store nedslagsfelt tilsier at for en gangs skyld er anmeldere og publikum skjønt enige om en ting: CC Cowboys er herlig, norsk rock av det aller beste slaget!