THE BATALLION med konsert på hjemmebane (20/1)

THE BATALLION med konsert på hjemmebane (20/1)

 

Fredag 20. januar 2012 – Bergen/Garage

 

 

THE BATALLION

+

DØMT

 

C.C. NOK 90,-

20 år leg plikt

 

Allright! Byens tøffeste menn er igjen klar for et tokt til Garage. De er de høye beskyttere av gammel-thrashens holdninger og deres hjerter (og hjerner) har stått på stedet hvil siden 80-tallet. The Batallion står for en ånd som engang var, og de som ikke har opplevd denne ånden og ergo trenger åndelig veiledning, kommer til å få seg en skikkelig trøkk-seksten lærepenge når bataljonen kommer for å harve over dem denne kvelden.

The Batallion har gitt ut en 4-spors EP samt albumene "Stronghold Of Men" og "Head Up High". De har siden starten i 2006 beholdt samme line-up: Lust Kilman, Stud Bronson, Mr. Morden og Colt Kane, og testosteronet og maskuliniteten er fremdeles høypotent tilstede hos slagsbrødrene.

Så nå når The Batallion spiller på hjemmebane igjen er det bare å stille opp for å få den åndelige dvaletilstanden blåst lukt til helvete. For her kan du bare ta frem patronbeltene og solbrillene igjen og glede deg vilt til en kveld av det gode gamle slaget.

www.myspace.com/thebatallion666