SUSPERIA spiller opp til dans i Kvarteret (12/1)

SUSPERIA spiller opp til dans i Kvarteret (12/1)

Torsdag 12. januar 2012 – Bergen/Kvarteret

 

SUSPERIA

+

ENCHANTED DARKNESS

+

GODDAMN

 

C.C. NOK 160,-

18 år leg plikt

 

Susperia kom med sin mye omtalte og veldig etterlengtede jubileumsplate 11.11.11. Denne markerer 10 år med plateutgivelser, samt en fin slutt på en sirkel som innebærer at Mustis (ex-Dimmu Borgir), som var med på bandets første demo, også er med på denne jubileumsplaten. 12 år etter sin forrige gjesteopptreden returnerer han nok en gang og bidrar på nye, såvel som klassiske sanger.

Et meget fruktig samarbeide som har ført til fantastiske nyinnspillinger av noen gamle låter, nå i symfonisk drakt, en splitter ny komposisjon, MGP låta er med selvfølgelig, og for å runde av en jubileumsplate på en skikkelig måte er DEMOEN fra 1999 med i sin helhet. Remastret og utgitt for aller første gang.

Øyvind "Mustis" Mustaparta har vært med som gjestemusiker i bandet i et halvt års tid, og resultatet av samarbeidet foreligger nå. Rett og slett en hyllest til samholdet innad og den trofaste fanskaren.

Det som også gjør en slik plate spesiell nå, er i tillegg det faktum at Susperia har i alle sine 12 år som band, hatt den samme besetningen, uten avvik. Dette er meget spesiellt ikke bare i metalsjangeren, men i musikkverden generelt. Spesiellt innenfor band bestående av 5 eller fler medlemmer.

Dette er også vokalist Athera`s første plate-innspilling med Susperia igjen siden hjerteoperasjonen i Mars 2009, og bandets 7. utgivelse totalt.

www.facebook.com/SUSPERIA
www.susperia.net