SHINING & JENNY HVAL på Rockefeller (7/1)

SHINING & JENNY HVAL på Rockefeller (7/1)

Lørdag 7. januar 2012 – Oslo/Rockefeller

 

SHINING

&

JENNY HVAL

+

EL DOOM & THE BORN ELECTRIC

 

C.C. NOK 250,-

18 år leg plikt

 

Shining med Jørgen Munkeby (tidligere medlem av Jaga Jazzist) i spissen har skapt en fusjon mellom metall og jazz, og har gjennom sin drøyt 10 år lange karriere skapt seg en trofast tilhengerskare. De har høstet lovord og skapt begeistring både her på berget og utover landets grenser og fjorårets "Blackjazz" ble godt tatt i mot av publikum og kritikere. Albumet fikk full pott hos Lydverket og Aftenposten som mente "Lekkert og nådeløst". Jenny Hval, tidligere kjent under artistnavnet Rockettothesky, imponerer stort med sitt særegne musikalske uttrykk. Hun debuterte med "To Sing You Apple Trees" i 2006, som ble nominert til Spellemannspris og Alarmpris. "Viscera" er hennes siste utgivelse som fikk femmere i Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen og VG som uttalte: "Provoserende vakkert"!

www.shining.no
www.jennyhval.com