Inferno Klubbdag på Victoria klar med program

Inferno Klubbdag på Victoria klar med program

EARTH, MOUNT EERIE og Ô PAON på Victoria under INFERNOS KLUBB DAG 4. April EARTH, MOUNT EERIE og Ô PAON på Victoria under INFERNOS KLUBB DAG 4. April De Amerikanske drone-doom pionereene EARTH, MOUNT EERIE’S blanding av organisk black metal og aukustisk skrangle rock og en-kvinnes prosjektet Ô PAON spiller på Victoria under INFERNOs klubbdag 4.april. På INFERNOS klubbdag onsdag 4. april er det duket for en kveld med sjangersprengende konserter og ekstreme musikkopplevelser: INFERNO inviterer til en reise i metal og eksperimentelle ”cross-over” sjangre fra internasjonale undergrunnsband og legendariske artister. På INFERNOS klubbdag spiller hele 15 band på Oslo klubbene: John Dee, Blå, Rock In, Unholy, Victoria og Revolver. Kvelden avsluttes med etter-fest på INFERNO hotellet Royal Christiania hotel. INFERNO festivalpass gir gratis inngang på alle klubbene ellers så selges klubb billett til 225,- NOK på INFERNO’s web sider og på hotellet på klubbdagen. Band som tidligere er annonsert; BORKANAGAR, ARCTURUS, TSJUDER, TRIPTYKON, ANAAL NATHRAKH, AGGALOCH, ABSU, SOLSTAFIR, WITCHERY, ONE TAIL ONE HEAD CHURCH OF MISERY, EINHERJER og VESEN. INFERNO FESTIVALEN ønsker alle velkommen til nok en svart metalpåske i Oslo fra 4.-7. april 2012 – Fire dager og helvetes mange band!
EARTH: Etter EARTHs fantastiske konsert på Victoria i 2009 har det lenge vært et ønske både fra bandet og fra INFERNO publikummet å få se de igjen så det er med stor glede at vi kan annonsere at EARTH er tilbake på Victoria i 2012!   EARTH er fra Seattle og ble dannet I 1989. Gitarist Dan Carlson har ledet bandet fra første stund og regnes som pioneer innenfor drone-doom sjangeren en eksperimentell av-art fra doom metal. EARTHS musikk er fullstending instrumental og kjennetegnes av et seigt, tungt og forvrengt minimalistisk lydbilde. Bandet lå en stund på is for så oppstå igjen i 2005. Musikken var fortsatt i drone landskapet men nå med trommis som gjorde at elementer av country, jazz og engelsk folk rock ble inkludert i lydbilde. Drone-doom bandet Sunn O)) oppsto som en hyllest til EARTH og deres første demo fikk tittelen Dan Carlson.  EARTH slapp albumet Angels of Darkness, Demons of Light I I februar I år og oppfølgeren Angels of Darkness, Demons of Light II slippes i februar 2012 så det er bare å glede seg til et gjensyn med EARTH på Victoria! http://www.thronesanddominions.com/  MOUNT EERIE: Mount Eerie er et Washington basert band og hjernen bak er Phil Elverum. Elverum er en eksperimentell artist som samarbeider med andre musikere både live og på plate framfor å ha et fast band. Mount Eerie er grenseløst og skifter fra organisk black metal/hardcore til skranglete viserock. Elverum er en multi-musiker og kunstner og han tilbragte flere måneder på Kjerringøy i 2003, noe som resulterte i boken og skiva Dawn med hans foto fra Norge. Gjør deg klar for en musikalsk opplevelse av nye dimensjoner når Mount Eerie entrer scenen på Victoria! 
http://www.pwelverumandsun.com/ Ô PAON: ‘Ô Paon’ er Geneviève Castrée, fransk-Canadisk kunstner, bosatt i Washington. Geneviève Castrée er mest kjent for sitt musikalske kunstprosjekt Woelv og har flere selv-utgitte 7’’ på samvittigheten. Hun har nettopp gjort seg ferdig med sitt album ‘Courses’ og hennes siste prosjekt ‘Urine’, ligger nå ute på hennes hjemmeside: http://www.opaon.ca/ BILLETTER: Billettservice/www.billettservice.no Phone: + 47 815 33 133 Festival pass 1.305,-(+avgift), Dagspass 465,-(+avgift), Klubbdag 220,-(+avgift) www.infernofestival.net / www.facebook.com/InfernoMetalFestival