INFERNO 2012 KICKOFF – 28. januar på John Dee

INFERNO 2012 KICKOFF – 28. januar på John Dee

INFERNO KICK OFF 2012

VESEN, TROLLFEST, BULK, DEAD TROOPER

LØRDAG 28. JANUAR PÅ JOHN DEE


Gjør dere klare for nyårets mørkeste og mest hardtslående fest når INFERNO sparker i gang året med slipp av fullstendig line-up for 2012, VESEN, TROLLFEST, BULK, DEAD TROOPER på scena og infernalsk stemning utover de små timer med DJ SATAN bak spakene. I tillegg slippes 2012 utgaven av samleobjektet INFERNO Magasinet og vi lader opp til nok en beksvart ekstrem påske med et kick off av diabolske dimensjoner!

Dørene åpner 20:00, billetter kr 200,- (+avgift) i salg nå på www.billettservice.no. Begrenset antall!

VESEN:
VESEN ble dannet I 98/99 på Skogbygda med den eneste hensikt å spy ut black thrash av verste sort! Etter et par demoer og line-up skifter ga bandet ut sin første 8 og selv-finansierte) full lengder «Ugly» i 2005. Bandet fikk snart et navn i den norske undergrunns scena og i 2009 kom oppfølger albumet  «Desperate Mindless Aggression» og tredje albumet «Goat Carcass Rising» fulgte i 2011.  Gjør dere klare for black thrash rett fra Norges skoger! http://www.myspace.com/uglyvesen

TROLLFEST:
Med musikere fra så forskjellige band som Pantheon I, Kitchie Kitchie Ki Me O, Powersword og Sarkom tar ikke bare TrollfesTs medlemmer med seg et godt stykke erfaring og de ferdighetene som trengs til å traktere instrumenter som trekkspill, banjo og saksofon, men også en allsidighet som har latt bandet skape noe som er helt eget. TrollfesT-soundet  beskrives som "True Norwegian Balkan Metal", bandets selvdefinerte sjangeruttrykk, har helt klare antydninger til den mer ekstreme siden av metal i tillegg til et godt stykke tradisjonell folkemusikk. TrollfesT er kjent for sin glede og entusiasme i alt de gjør enten det dreier seg om innspilling i studio, eller live-show – bare å glede seg til ekte Trollfest på INFERNO kick off!  http://www.trollfest.com

BULK:
I 2004 ble Bulk født med navlestrengen rundt halsen i et helvetshøl av et øvingslokale i Oslo. Den musikalske idèen var knapt utviklet før PA-en stod i flammer, men verken brann, gass, sopp eller annet faenskap kan stoppe genuin, høylytt bulldosermetall. Live-showene går på høyoktan, har spilt utallige, energiske mayhem-gigger i fedrelandet og "over there". Bandet spilte bla på Norges største festival Hovefestivalen 2010 og nå kan de også tilføye den legendariske Los Angeles klubben Whisky a GO GO på cv-en.  Bulk leverer hard stoner metal av beste sort og vil løfte taket på John Dee denne kvelden! www.myspace.com/bulk1

DEAD TROOPER:
Oslos thrash helter Dead Trooper  ble dannet i 2000. Bandet har turnert Europa med Susperia og i 2009 slapp de debut skiva "Cynisist" til strålende kritikker. I disse dager jobber de med oppfølger albumet «Erector» og har med seg folk fra band som Enslaved, Keep of Kalessin, 1349, Trollfest og Myrskog. Dead Trooper spiller groovy, aggressiv thrash metal og har et helt avsindig driv på scena – gled dere! http://www.facebook.com/deadtrooper

INFERNO METAL FESTIVAL har siden starten i 2001 blitt en svart påsketradisjon for metalfans, band og internasjonal musikkbransje med nærmere 50 konserter i løpet av påskeuka. INFERNO tilbyr publikum eksklusive konserter i unike omgivelser med noen av verdens beste ekstrem metal – og eksperimentelle artister: fra nye undergrunns band til etablerte storheter. På INFERNO møtes likesinnede black-packers fra hele verden i Oslo til fire dagers fest, black-metal sightseeing, expo, bransjekonferanser, tattoo, kunstutstillinger, filmgrøss og alt den mørke moroa en kan ønske seg! 

INFERNO FESTIVALEN ønsker alle velkommen til nok en svart metalpåske i Oslo fra 4.-7. april 2012 – Fire dager og helvetes mange band!

Følg oss på
http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival