MOTORPSYCHO tilbake på Byscenen (16/12)

MOTORPSYCHO tilbake på Byscenen (16/12)

Fredag 16. desember 2011 – Trondheim/Byscenen

 

 

MOTORPSYCHO

 

C.C. NOK 270,-

18 år leg plikt

 

Jepp – Norges suverent beste band legger turen innom Byscenen i høst også! Sist Motorpsycho spilte her, ble det komplett utsolgt, og det måtte settes opp ekstrakonsert. Vi garanterer ikke at billettene blir liggende lenge nå heller, så: make your move dersom du vil få med deg det vakreste elektriske, supersoniske førjulseventyret byen din kan by på!

Motorpsycho kommer fra et par fantastiske år. Albumet ”Heavy Metal Fruit”, som kom i 2010, fikk fantastiske kritikker, og ble blant annet kåret til årets beste album av Adresseavisen m.fl. Bandet fikk på Øyafestivalen senere på året lov til å fremføre 90-tallsklassikeren ”Timothy’s Monster” i sin helhet, til stor begeistring, og mange mener at Motorpsycho aldri har hørtes bedre ut enn de gjør nå.

I våres kom livealbumet “Roadwork Vol. 4: Intrepid Skronk”, en fantastisk dokumentasjon av livelåter fra de siste årene, etter at Kenneth Kapstad ble med på trommer.
Og det er visst nytt album på gang. Men aller først: Byscenen – vi gleder oss som faen.