KRAKOW med konsert på Garage (16/12)

KRAKOW med konsert på Garage (16/12)

Fredag 16. desember 2011 – Bergen/Garage

 

 

KRAKOW

+

BONE SHAKERS

 

C.C. NOK 100,-

20 år leg plikt

 

Krakow med god hjelp fra Bone Shakers kommer for å førjulsbombe kjelleren og sørger for at ørene våre blir godt varmet før julekalasinnspurten.

KRAKOW
To Europa turneer, ett album, to EPer og to singler… De to siste månedene har Krakow vært i duperstudio og spilt inn sitt andre album og på Garage denne kvelden får du høre noen nye låter fra det kommende albumet samt gamle låter. Musikalsk er Krakow mørkt og stemningsfullt, og samtidig vakkert.
"…et band som klarer å blande død metallens intensitet med groovy riff som er verdig CATHEDRAL" -Kerrang
"Krakow begynte sitt liv som det direkte avkommet av post-black metallens foreldre – de ble født slik. Krakow har mer til felles med den abstrakte sounden til Isis og Cult Of Luna enn det de har med Mayhem eller Emperor."

+ support: BONE SHAKERS
Bone Shakers fra Søfteland/Bergen er 100% ekte og ærlig rock n’ roll med høy gitarføring, allsang og en god dose drikkepress. Etter å ha stått på de fleste scener i Bergen det siste året har bandet opparbeidet seg en bra fanskare og et solid rykte som liveband.
Tidligere i år slapp de sin debut-EP bestående av fem låter og har også nådd bergensfinalen i up-and-coming-festivalen Emergenza.
Utdrag fra anmeldelse i Earth, Ween & Wire:
"Bandet leverer en energifylt punkrock plassert i samme landskap som blandt annet Turboneger, Hellacopters og Gluecifer."
"Jeg ser også for meg at dette er et kult liveband med høy hoppe- og allsangfaktor." 
www.facebook.com/boneshakersband