MODDI med konsert på Sub Scene (1/12)

MODDI med konsert på Sub Scene (1/12)

Torsdag 1. desember 2011 – Oslo/Sub Scene

 

MODDI

+

LIKE SPINNING

+

MONOGRAF

 

C.C. NOK 150,- + avgift

FRI ALDER

 

Etter at Pål Moddi Knutsen debutalbum ‘Floriography’ ble sluppet tidlig i 2010 har lykketrollet fra Senja mest oppholdt seg på internasjonal grunn. Alene, med fullt band og på turné sammen med platinaselgende Angus & Julia Stone har Moddi rukket å gjøre over 150 konserter, hatt to spellemannsnominasjoner, vunnet en million kroner av avtroppende A-ha og gitt ut plata si over hele verden. Konserten på Sub Scene er den første fulle konserten Moddi gjør i Oslo på halvannet år, og den siste før han går i hi for å sette sammen sitt neste album – kanskje får vi også noen sanger derfra?

Som han selv sier:

"Dette er den siste konserten jeg gjør på lengelengelenge med de gamle sangene på settet. Og det var rett og slett ikke noe sted i Norge jeg heller hadde lyst til å gjøre det på, enn på Sub. Gleder meg kjempemasse!"

Vi gleder oss om kapp i såfall. Dette blir unormalt stor stas.

 

Like Spinning består av Kari Jahnsen, en multi-instrumentalist som spiller på alt hun kommer over, selv om hun ikke nødvendigvis kan instrumentet. Etter et opphold på musikkskolen LIPA i Liverpool, bor og jobber hun som musiker i London etter et mellom-måltid på et par år i Oslo. Like Spinning er i stor grad et solo-prosjekt, men hun har det med å dra med seg et lass av musikere på scenen nå og da. Debut EP`en kom nå i januar.

 

Erik Normann Anonsen er kanskje en av norges mest driftige musikere. Listen over band og prosjekter han har hatt fingrene sine i siste årene er lengre enn han selv husker, men vi kan prøve å nevne fem av de: Moddi, Ingvild Østgård, Antestor, Espen Haugland Mosdøl og Hanna Von Bergen. Monograf er i allefall hans lavmælte soloprosjekt, og siden forrige gang han spilte her har han en europaturne under skoene som oppvarming for nettopp Moddi.