IN FLAMES + 4 med konsert i Oslo Spektrum (14/11)

IN FLAMES + 4 med konsert i Oslo Spektrum (14/11)

Mandag 14. november 2011 – Oslo Spektrum

 

IN FLAMES

+

TRIVIUM

+

GHOST

+

RISE TO REMAIN

+

INSENSE

 

C.C. NOK 505,-

FRI ALDER

 

Tidlig konsertstart
Dørene åpner kl. 18.00

 

 

Det svenske death-metalbandet IN FLAMES satte publikum i fyr og flamme da de sist gjestet Oslo Spektrum med Taste of Chaos i 2009. Dagbladet kalte Gøteborggudenes konsert på Norway Rock i juli for "Showmessig fyrverkeri". I november kommer In Flames tilbake til Spektrum med sin hardtslående melodiske metal, sammen med en samling av metalverdenens største stjerner.

In Flames albumet fra 2008, "A Sense of Purpose", var mildt sagt en kjempesuksess, og nylig slapp bandet albumet "Sounds Of A Playground Fading" som er deres første album etter at gitaristen og grunnleggeren Jesper Strömblad forlot bandet. In Flames kommer til Oslo Spektrum i selskap med de unge metalheltene i Trivium, de britiske oppkomlingene Rise to Remain, de mystiske metalerne i Ghost og ikke minst nordmennene i teknisk hardcore-/metalcore bandet Insense.

Trivium serverer trash-metal av ypperste klasse, og nylig slapp de sitt femte album "In Waves". Dette er en etterlengtet oppfølger til albumet Shogun fra 2008, som av mange betegnes som et mesterverk. Det svenske bandet Ghost, beskriver seg selv som en djeveldyrkende kult, og bandets medlemmer fremstår mystisk nok anonyme. I Rise To Remain er Austin Dickinson, sønnen til den legendariske Iron Maiden vokalisten Bruce Dickinson, vokalist. Mye av det melodiøse i uttrykket har uten tvil sitt utspring i heavy metal-band, men mest av alt er Rise to Remain nye pionerer innen hardere, melodiøs metal. Insense blir de norske representantene i Oslo Spektrum mandag 14. november. Bandet fikk på sitt fjerde album, "Burn In Beautiful Fire", med seg den anerkjente produsenten Daniel Bergstrand, som blant annet tidligere har produsert for In Flames.

Det blir med andre ord en episk kveld som vil hylle mangfoldet innenfor metal, noe for enhver metallentusiast. Høydepunktene står i kø i Oslo Spektrum 14. november.