TANKARD endelig til Tribute (11.11.11)

TANKARD endelig til Tribute (11.11.11)

Fredag 11. november 2011 – Sandnes/Tribute

 

TANKARD

+

FORGERY

 

C.C. NOK 250/200

18 år leg plikt

 

Dette blir en kveld som står i Thrashmetallens tegn, i tillegg til øl, øl og mere øl, da Tankard er og blir synonymt med øl. De hevder enda til å ha oppfunnet sin egen avart av Metal, nemlig Alcholic Metal. De fleste visene deres omhandler øl i en eller annen form, oftest med et positivt fortegn, men tysker…e generelt er glade i denne gudedrikk, også denne gjengen fra Frankfurt Am Maine.

Tankard har holdt på siden 1982 og er ofte forbundet med andre tyske band som Kreator, Sodom og Destruction. Bandet har rukket å gi ut 14 studioalbum i tillegg til liveplater osv.

Sandnes Rockeklubb har i mange år prøvd å få en avtale med Tankard. Det har vært nære på flere ganger, men uten å lykkes. Derfor er det ekstra kjekt å endelig kunne annonsere Tankard på Tribute 11.11.11! Support for kvelden er det Oslobaserte Thrash Metal bandet Forgery, som er sterkt Bay Areainspirert og som har mange dedikerte fans i distriktet her. De debuterte med platen Harbouring Hate for noen år siden, og er nå igang med oppfølgeren.

Dørene åpner 20:00
Konsertstart: 21:30
CC: 250/200 (medl.)
18 års aldersgrense

www.myspace.com/tankardfrankfurt
www.tribute.no

Billetter kan kjøpes ved å følge denne linken:
http://www.billettservice.no/event/TANKARD-DE-OG-SUPPORT-billetter/SIE11111