MASTODON til Sentrum Scene (15/1)

MASTODON til Sentrum Scene (15/1)

Sentrum Scene søndag 15. januar


MASTODON

 

 


Kvartetten fra Atlanta har siden 1999 erobret verden med blytung, avansert prog-metall, og følger opp den vellykkede utgivelsen av sitt femte album "The Hunter" med en slagkraftig turné.

De har denne gang beveget seg vekk fra sine tidligere konseptalbum, og eksperimenterer fritt med sin siste utgivelse – noe som også resulterte i et mer allment tilgjengelig lydbilde. Dog når det snakkes om tekniske ferdigheter, så skuffer de ikke. Med en besetning bestående av elitemusikere kan det ikke bli feil.

Bränn Dailor blir ofte omtalt som en av vår tids beste trommeslagere, noe som i seg selv er verdt å oppleve i levende live. I samme åndedrag fremheves de eksepsjonelle gitarferdighetene til Bill Kelliher og Brent Hinds som bla. har høstet Metal Hammer Golden Gods Awards i 2007 for "best shredding". Legger man til vokal og bass levert av Troy Sanders, er opplevelsen komplett. De har på innovativt vis posisjonert seg som et av århundrets mest fremragende metal-band, på linje med øvrige storheter som Machine Head, Pantera og Biohazard.

Vi forventer fullpakket hus og headbanging på Sentrum Scene søndag 15. januar, her blir det pågang!
 

– Dagbladet:
"«The Hunter» er i sannhet en utrolig fascinerende reise inn i det vidtfavnende mastodonske fabelriket."

  – VG:
"Mesterlig igjen.Det skulle knapt være mulig å overgå foregående «Crack The Skye» – den var jo en instant klassiker – men  allerede singlen «Curl Of The Burl» avslørte et Mastodon i toppform."

10/10 på Musikknyheter:
"The Hunter er trolig den mest suverene utgivelsen det beskjeggede ensemblet hittil har satt sitt navn på"

Billettsalget starter lørdag 5. november kl 10:00

http://www.mastodonrocks.com/

 


Sentrum Scene. Bill. kr. 450,- + bill.avg. i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

 

18 år leg.