WHITE LIES – Trondheim – Samfundet – Storsalen

WHITE LIES – Trondheim – Samfundet – Storsalen

http://www.uka.no/media/upload/files/cropped/fbcdd4d00ce80742d10c901b98fc28dd.jpg

White Lies virker til å være et band alle har hørt, men ingen kan komme på å ha hørt. Dette gjaldt også meg helt til de, som låt nummer tre denne kvelden, dro sin største hit, To Loose My Life. Men til tross for at mange ser ut til å ha glemt hvor de har hørt bandet før, og det faktum at konserten kom på plass relativt sent, var Storsalen godt fyllt, og stemningen god denne mandags kvelden. Til og med lyden stemte sånn tålelig denne kvelden, noe som i Storsalen er godt gjort. Sier ikke at det var eksepsjonelt bra lyd, men Storsalen er tross alt kjent for å være notorisk vanskelig å skru lyd i, så alt i alt var det en positiv overraskelse.

Bandet selv så ut til å trives på scenen, under en konsert som nok bar litt preg av å være den første på flere måneder. I tillegg til at det er en stund siden sist bandet sto på en scene, må vel konserten også anses som en form for oppvarmingskonsert før bandet legger ut på en større turne i midten av måneden, en turne som krones med konsert på Wembley i midten av desember. Litt rustent var det med andre ord, men jeg har sett verre. Mye verre.

Det skal sies at når en ved oppsummering av en konsert leter etter feil, og konkluderer med at det en helst ville endret på var set-listen kan en ikke klage.