KATZENJAMMER – Trondheim – Byscenen

KATZENJAMMER – Trondheim – Byscenen

En uforutsett kø inn på Byscenen gjorde at jeg gikk glipp av kveldens oppvarmingsband, Lucky Lips. Heldigvis betyr lange køer normalt mye folk, og en utsolgt konsert med Katzenjammer er alltid velkommen. Dette er et band som virkelig fortjener fulle hus hvor enn de spiller, for så bra er det faktisk live.

Og en bra konsert ble det, som vanlig. Godt humør og god stemning hele veien, med allsang, acapella og instrumentaler. De nye låtene satt også bedre denne gang enn forrige gang jeg så dem, i tillegg til at også publikum denne gang hadde hatt muligheten til å høre dem på forhånd da deres siste plate, A Kiss Before You Go, kom ut for noen uker siden.

Så da er det bare å håpe at Katzenjammerne tar seg en tur eller to innom Trondheim når de er ferdige med europaturnèen de nå er ute på før de forhåpentligvis begynner arbeidet med ny musikk.