CC COWBOYS med konsert på Union Scene i Drammen (29/10)

CC COWBOYS med konsert på Union Scene i Drammen (29/10)

Lørdag 29. oktober 2011 – Drammen/Union Scene

 

CC COWBOYS

+

CASA MURILO

 

C.C. NOK 300/270

18 år leg plikt

 

I fjor var det 20 år siden CC Cowboys debuterte med, og vant Spellemann­prisen for, «Blodsbrødre». Siden har de mottatt en rekke utmerkelser, gull- og platinatrofeer, hatt en lang, lang rekke spillejobber og en imponerende rekke hits. Tidligere i år ga de ut sitt niende studioalbum «Innriss» til strålende kritikker. Senere i år vil de også gi ut et dobbelt samlealbum. Sist gang CC Cowboys slapp et samlealbum – «Ekko» i 1998 – solgte de 130.000 eksemplarer og debuterte på førsteplass på VG-lista. Live er CC Cowboys en god blanding av både nytt og gammelt materiale, og nedslagsfeltet er utvilsomt bredt. Få også med deg oppvarmingsbandet Casa Murilo, et nytt og spennende band som platedebuterte tidligere i år.