Nytt studio i Trondheim med bandkonkurranse

Nytt studio i Trondheim med bandkonkurranse

Bandkonkurranse

Støy har startet opp et trivelig nytt lydstudio i Trondheim. Som et ledd i etableringsfasen har vi en konkurranse gående, hvor et heldig band eller en artist kan vinne en gratis innspilling av demo, singel eller EP i vårt studio.

Vi har allerede fått inn en del spennende innslag og gleder oss til fortsettelsen.
Den offisielle fristen har vi enda ikke fastsatt, men vi regner med vi vil ta imot bidrag ut november måned. Dette avhenger av responsen vi får videre.

Du kan holde deg oppdatert om konkurransen på Facebook, gjennom siden vår
facebook.com/wall.of.stoey, og på hjemmesiden vår stoey.no. Vi har hengt opp plakater på strategiske steder og vi håper også at vi kan skape litt blæst gjennom media. Vi ønsker å nå ut til nye og spennende band/artister så vel som etablerte innslag. Målet vårt er rett og slett og få et fett band inn i studio og lage noe kult sammen.

Sangbidrag eller linker kan sendes til studiotid@stoey.no. (Det kan være alt mulig, fra videoer på Youtube til Myspace-, Urørt- eller Facebook-linker).

Du finner Støy i romslige lokaler i Båtsmannsgt. 4, like ved Dora. Her har vi en koselig lounge med produksjonskontor, to kontrollrom og et stort innspillingsrom som kan romme et helt band. Kom gjerne innom og ta en titt på lokalene våre og slå av en prat.

Kontakt oss gjerne på
info@stoey.no