MELISSA HORN med Storsalkonsert (25/10)

MELISSA HORN med Storsalkonsert (25/10)

Tirsdag 25. oktober 2011 – Trondheim/Samfundet-Storsalen

 

UKA 11

 

MELISSA HORN

 

KONSERTEN ER UTSOLGT

 

18 år leg plikt

 

UKA_MelissaHorn.jpg

 

Den svenske popartisten Melissa Horn er bare 23 år gammel, men har allerede rukket å slippe tre album – det siste ble sluppet bare en måned før hun går på scenen her i Trondheim. Stockholmjentas sarte låter river og røsker i hjerteroten og maler roser i selv den tøffeste gutts kinn.

Debutalbumet "Långa nätter" ble sluppet 30. april 2008, og ligger til grunn for Melissas suksess. Albumet inneholder blant annet hitduetten "Som jag hade dig förut" med Lars Winnerbäck. Sammen spilte de for et utsolgt operatak i Oslo. Den 14. oktober 2009 slapp hun sitt andre album "Säg ingenting till mig". Albumet solgte til gull, og her i Norge var hun en av de mestselgende artistene i 2010, med hele 23 uker på VG-lista.

I kjølvannet av det nye albumslippet drar hun ut på en omfattende turné som vil bli hennes største så langt i karrieren. Tidligere utsolgte konserter både i Norge og Sverige lover godt for høstens eventyr.

Den 21. august spilte Melissa Horn under den nasjonale minneskonserten på NRK. Se den vakre fremførelsen av "Kungsholmens hamn" her.