IN CONFESSO på Tribute (22/10)

IN CONFESSO på Tribute (22/10)

Som vanlig kjører Sandnes Rockeklubb på med konsert på Tribute denne helgen også. Denne gang huser de Hardrockbandet In Confesso fra Bergen sammen med dEafMaZjiiN fra Mandal.
 
In Confesso:

In Confesso er et hardtslående, lidenskapelig hardrockband fra Bergen. Det som kjennetegner In Confesso er imponerende vokalarbeid godt bladet med energiske rytmer og knallharde gitarriff.

Deres 2. fullengder "The Sleeper" høster god kritikk fra de nettsider og aviser som har anmeldt platen. Platen er spilt inn i Sverige og mastret av selveste Jens Bogren (Katatonia, Opeth, Sonic Syndicate). De beskrives som den nye svære rockstemmen fra Bergen.

De gjestet Tribute sist i fjor høst. De leverte da en imponerende konsert, og de fremmøtte stod med et solid smil etter konsertens slutt. Er du en av de som ikke fikk med seg det, sørg for at det ikke skjer igjen.

Support for kvelden blir dEafMaZjiiN som er en hardtslående trio fra Mandal. De har sine røtter i grungen med et godt innslag av metal. De er samspilte som få, og en glemmer ikke så fort en konsert med dEafMaZjiiN.

Dørene åpner 20:00
Konsertstart 22:30
CC: 150/100 (medl.)
Aldersgrense 18 år