EINHERJER og CHURCH OF MISERY til Inferno 2012

EINHERJER og CHURCH OF MISERY til Inferno 2012

EINHERJER og CHURCH OF MISERY til INFERNO FESTIVALEN 2012!

Det Japanske doom metal bandet CHURCH OF MISERY og gudene av norsk viking metal EINHERJER er klare for INFERNO 2012! Sammen med BORKNAGAR, ARCTURUS, TSJUDER, ANAAL NATHRAKH, AGALOCH, ABSU og WITCHERY tegner 2012 utgaven av INFERNO FESTIVALEN til å bli mørkere og mer ekstrem enn noensinne!

EINHERJER:
Einherjer er et viking metal band fra Haugesund som ble dannet i 1993. Noen av albumene er tungt folke-inspirert mens andre har den mer tradisjonelle black metal-stilen. Tekstene til Einherjer handler om legender fra norrøn tid, og hvert album har sitt eget tema. Bandet ble oppløst tidlig i 2004 etter å ha gitt ut deres siste album Blot i desember 2003.

10. desember 2010 annonserte Einherjer at deres femte studioalbum vil komme ut i løpet av våren 2011, over sju år etter deres siste album, Blot, ble gitt ut. 9.September i år slapp de skiva «Norrøn» på plateselskapet Indie Recordings. Bandet har tatt navnet sitt fra norrøn mytologi, Einherjerene
er de som har blitt drept i kamp og er kommet til Valhall for å sitte ved Odins bord. Så gjør dere klare for krig når slagmarkens helter entrer INFERNO scenen i 2012.
http://www.einherjer.com/

CHURCH OF MISERY:
Church of Misery er et doom metal band fra Tokyo, Japan. Bandet blander tidlig Black Sabbath med psykedelisk rock. De bruker seriemordere og massive riff som sine våpen og leverer hard, rå japansk doom metal med buldrende trommer, seige og groovy riff, engelske tekster og skamfert vokal! Alle låtene til Church Of Misery handler om seriemordere, hver sangtittel har navnet til en seriemorder i parentes. Dette har skapt en kult-fanskare, samtidig som det har hindret dem i å bli allemannseie.

Bandet har holdt på siden 1996 og hadde flere utgivelser på små indie labels før de ga ut sitt første album «Master of Brutality» i 2001 på Southern Lord Records. I 2004 ga de ut skiva «The Second Coming» og i 2005 turnerte de Europa. Gjør dere klare for japansk seriemorder doom når Church of Misery entrer Inferno scenen i 2012!
http://www.churchofmisery.net/news.html

WWW.INFERNOFESTIVAL.NET