GRAVEYARD i Trondheim (8/10)

GRAVEYARD i Trondheim (8/10)

Lørdag 8. oktober 2011 – Trondheim/Blæst

 

GRAVEYARD

+

HEROINNE

 

C.C. NOK 150/200

20 år leg plikt

 

For noen måneder siden spilte Graveyard ett fantastisk gig på Øyafestivalen i Oslo og nå er de klare for Norden-turne med tre stopp i Norge:

Da de svenske doom- og stonerrockere Norrsken ble oppløst i 2000, dannet gitarist Magnus Pelander bandet Witchcraft. De øvrige medlemmene fortsatte derimot samarbeidet, denne gang under navnet Graveyard – en løssluppen gjeng med eneste kriterium for musikken er at den må rocke. Helst hardt. Sabbath møter Stones møter Zeppelin møter Janis, liksom, med inspirasjon fra varierte sjangere som klassisk rock, blues, jazz og folk. Andrealbumet Hisingen Blues kombinerer tydelige referanser til 70-tallets bredbent rock med et mektig og moderne lydbilde, det hele produsert og mikset av Don Alsterberg (José Gonzales, Junip, The Soundtrack Of Our Lives, The International Noise Conspiracy) i Göteborgs Don Pierre Studios.

http://www.myspace.com/graveyardsongs