BLOOD COMMAND & WOLVES LIKE US ut på tur

BLOOD COMMAND & WOLVES LIKE US ut på tur

Blood Command og Wolves Like Us legger ut på turné i Oktober!

 

Blood Command og Wolves Like Us er to av de bandene som definitivt har preget norsk musikkundergrunn mest de siste årene. Blood Command har siden sin spede start i 2008 allerede rukket å slippe hele tre 10´tommere og et album, og er i skrivende stund i studio for å spille inn oppfølgeren til debutalbumet "Ghostclocks" fra 2010. Bandet har aldri ligget på latsiden, og har turnert gjentatte ganger i Europa og spilt festivaler som Hovefestivalen, Øyafestivalen, The Great Escape, Slottsfjell og mange flere. Wolves Like Us slapp i sommer debutalbumet sitt "Late Love" til strålende kritikker både her hjemme og i utlandet. All oppmerksomheten har også ført til strålende anmeldelser for bandenes utgivelser i utlandet, og begge band har blitt belønnet med prestisjefylte supportjobber på turnéer for Comeback Kid (Blood Command) og The Blue Note aka Swing Kids (Wolves Like Us). Velkommen på konsert med to av landets aller tøffeste, tighteste band som serverer et bunnsolid liveshow.

Blood Command og Wolves Like Us besøker følgende byer:

 

Tor 20.10 Oslo Blå

Fre 21.10 Halden Feelgood

Lør 22.10 København Beta

Tor 27.10 Hamar Seb´s (Kun WLU)

Fre 28.10 Trondheim Blæst

Lør 29.10 Bergen Hulen

 

Blood Command Pressesitat

"Blood Command har med denne EPen slått hardt i bordet og bekreftet det at de er et av Norges desidert beste rockeband." Ny musikk hver dag anmeldelse av "Hand Us The Alpha Male"  10/10 

"Firing on all cylinders though, are hardcore trio Blood Command, a band that see no harm in relentless touring, whose catalogue consist of songs like Party All The Way To The Hospital and Five Inches Of A Car Accident, and whose look-at-me-the-wrong-way-and-I’ll-kill-you singer Silje Tombre sports a deadly combo of suit jacket and suspenders. Brilliant. "

 Q Magazine, Mars 2011 

"Ghostclocks’, an album so good that you genuinely can’t believe that your ears have been doing without it" – Rock Sound

Wolves Like Us

"Hammer discovered Wolves Like Us via Gallows bassist Stu Gili Ross and we immediately fell in love. But think rather reined-in Kvelertak via Kyuss via Cult Of Luna: a massive slab of Nordic hard rock with as much heart as head. ("Late Love" review – Rating: 8/10)"–  Gill, Metal Hammer UK 

"This could be the beginning of something very special ("Late Love" review – Rating 4/5)"–  Dan Slessor, Kerrang

"Late Love is an incredible, confident debut. Wolves Like Us are a band you need to show some love. (Late Love review – Rating 5/6)"–  Ian Chaddock, Big Cheese Magazine

Blood Command på Facebook:

http://www.facebook.com/#!/pages/Blood-Command/124905980858603?sk=info

 

Wolves Like Us på Facebook:

http://www.facebook.com/pages/Wolves-Like-Us/119705408068190

 

BloodCommand_Wolves_tour_11.jpg