THE BRITISH PINK FLOYD SHOW i Oslo (7/10)

THE BRITISH PINK FLOYD SHOW i Oslo (7/10)

Fredag 7. oktober 2011 – Oslo/Oslo Konserthus

 

THE BRITISH PINK FLOYD SHOW

 

C.C. NOK 475/525

FRI ALDER

 

Fra produsentene av The Australian Pink Floyd Show kommer det en helt ny og enda større og mer spektakulær liveversjon av Pink Floyds grensesprengende musikalske univers.
The British Pink Floyd Show presenteres som "The Ultimate Live Pink Floyd Tribute Show" og inkorporerer en grandios lyd/lys/video-produksjon sammen med musikere i verdensklasse. Brit Floyd tar simpelthen Pink Floyd-hyllestopplevelsen til helt nytt nivå!

Produsenten av Brit Floyd har siden starten med The Australian Pink Floyd Show (TAPFS) for 15 år siden produsert mer enn 1000 Pink Floyd-hyllestforestillinger over hele verden. Sentrale bandmedlemmer samt tekniske ressurser og personell innen video, lys og lyd har sin bakgrunn fra TAPFS, inkludert Brit Floyds musikalske leder, gitarist og vokalist Damian Darlington.

 

Lørdag 8. oktober forflytter showet seg over fjellene til Grieghallen i Bergen.