HELLDEALER og PORRIDGE til Elm Street (7/10)

HELLDEALER og PORRIDGE til Elm Street (7/10)

Helldealer + Porridge på Elm Street Rock Cafe

 

7. oktober kl 22.00 møtes 2 heftige band som garanterer en knallbra konsertopplevelse!

Helldealer_1.jpg

HELLDEALER er et breibeint metalband som passer perfekt til øl og headbanging! Med medlemmer fra The Barrels og Dead Man’s Hand går rock og metal hånd i hånd for å spre budskapet om the HELLDEALER!
Bandet har varmet opp for svenske Entombed på Betong, gjennomført en norgesturne og fikk en sterk finaleplass i DeathMatch 2010. Helldealer har nettopp kommet tilbake fra turne i Mexico og har høstet god omtale i siste Metal Hammer!

Porridge_1.jpg

PORRIDGE er et energisk liveband,med fem jenter, som ønsker og gi publikum ekte rock ‘n roll-madness, noe de alltid leverer! De kaller det grønsj av mangel på et bedre ord, men er også innom sjangere som metal,punk og indie. Dette er et band som virkelig er verdt å få med seg!