GRAVEYARD på Parkteatret i Oslo (6/10)

GRAVEYARD på Parkteatret i Oslo (6/10)

Torsdag 6. oktober 2011 – Oslo/Parkteatret

 

GRAVEYARD

 

C.C. NOK 170,- + avgift

18 år leg plikt

 

Sveriges GRAVEYARD kommer til Norge denne uka og torsdag spiller de opp til 70-tallsfest på Parkteatret i Oslo. Bandet har nettopp sluppet sitt andre album ""Hisingen Blues", ei skive som kun har høstet gode kritikker. Som liveband er GRAVEYARD kjent for å levere gang på gang og dette vet jeg ikke om du tør å gå glipp av.

Graveyard2011b.jpg

Graveyard leverte en fantastisk konsert på Øyafestivalen i sommer og nå er de klare for Norden-turné med stopp på Parkteatret! Da de svenske doom- og stonerrockere Norrsken ble oppløst i 2000, dannet gitarist Magnus Pelander bandet Witchcraft. De øvrige medlemmene fortsatte derimot samarbeidet, denne gang under navnet Graveyard – en løssluppen gjeng med eneste kriterium for musikken er at den må rocke. Helst hardt! Sabbath møter Stones møter Zeppelin møter Janis, liksom, med inspirasjon fra varierte sjangere som klassisk rock, blues, jazz og folk. Andrealbumet Hisingen Blues kombinerer tydelige referanser til 70-tallets bredbeint rock med et mektig og moderne lydbilde, det hele produsert og mikset av Don Alsterberg (José Gonzales, Junip, The Soundtrack Of Our Lives, The International Noise Conspiracy) i Göteborgs Don Pierre Studios.
Et bevis på at Graveyard er et suverent liveband er at de er nominert til Aftonbladets pris Rockbjörnen i kategorien ”Årets Liveakt Hårdrock”. Dette blir en vannvittig fet kveld!

http://www.myspace.com/graveyardsongs