CC COWBOYS – Trondheim – Byscenen

CC COWBOYS – Trondheim – Byscenen

En relativt stiv billettpris gjorde at jeg hadde mine tvil til oppmøtet på Byscenen denne kjølige fredagskvelden, noe som selvsagt viste seg å være helt ubegrunnet da jeg kom inn et kvarter før konsertstart og oppdaget at målgruppen til CC Cowboys selvsagt ikke er fattige studenter, men den voksne og etablerte garde. Konserten virket riktignok ikke til å være utsolgt, men bra med folk var det, selv om det var relativt tamt foran scenen i starten.

CCC_Trondheim_1.JPG

Publikum var dog ikke de eneste som brukte litt tid på å komme igang. Det hele virket noe tamt også oppe på scenen i starten, men det løsnet heldigvis relativt raskt, og med en gang de gode gamle slagerne kom var det full pinne. Det var tydelig at jeg ikke var den eneste i publikum som hadde kommet for å se gamle helter spille gamle slagere, og stemningen foran scenen steg betraktelig for hver klassiker bandet spilte. Rent lydmessig var det også noe som skurret i starten, men i likhet med alt annet løsnet også dette etter hvert.

CCC_Trondheim_2.JPG

Av velkomne overraskelser var unge frøken Grønneberg, som i tillegg til å synge bra også er behagelig å se på, med på et par duetter, samt en tekniker som doblet som bariton på kveldens siste låt. Alt i alt en minneverdig aften, til tross for at undertegnede nok kunne ønsket seg enda litt mindre av det nye materialet og litt mer av det gamle.

http://www.cccowboys.no/