BARE EGIL BAND på Rockefeller (16/9)

BARE EGIL BAND på Rockefeller (16/9)

Fredag 16. september 2011 – Oslo/Rockefeller

 

BARE EGIL BAND

 

C.C. NOK 250,-

18 år leg plikt

 

 

BARE EGIL BAND – NORGE PÅ KRYSS OG TVERS – VOL. 1

 

Fredag 19. august slipper det fenomenale enmannsorkesteret Bare Egil Band sin nye samling av hitlåter under albumtittelen "Norge på kryss og tvers – vol. 1".

 

HER ER FØRSTE SMAKEBIT:  KOM TIL KONGSBERG

http://www.vimeo.com/25872060

 

Bare Egil Band har på sine konserter det siste året spesialskrevet en splitter ny sang med lokal tematikk til hver eneste konsert. 15 av disse låtene med festlige tekster og fengende musikk er nå samlet på "Norge på kryss og tvers – vol. 1".

 

Albumet byr på en musikalsk reise gjennom et tverrsnitt av Norge med låter som spenner fra powerballaden "Westfold" via visa om "Hvalfangstmuseet" og thrashmetalopuset "Hva skal vi gjøre med Askim?" til softjazzglansnummeret "Kom til Kongsberg".

 

Albumet består av ett album med slike sanger med lokal vinkling innspilt i Parachute studio med Ikke Bare Bare Egil Band Band. I tillegg følger det med et bonusalbum med coverlåter innspilt live på Blå i Oslo med Bare Egils Coverband. Dette aldeles glitrende orkesteret høster for tiden stor anerkjennelse også på egen hånd under navnet El Cuero.

 

Man kan allerede ut fra albumtittelen ane at det vil komme en oppfølger.

Til høsten vil NRK følge Bare Egil Band på turnè til 12 steder i Norge, hvor det hver kveld blir urfremføring på hvert enkelt steds splitter nye sang, spesialskrevet av Egil. Disse låtene blir å finne på Bare Egil Bands neste album "Norge på kryss og tvers – vol. 2" som er planlagt sluppet i november.

 

TV-serien om turneen vil bli vist i beste sendetid på NRK til høsten.