BJØRN BERGE på Garage i Bergen (7/9)

BJØRN BERGE på Garage i Bergen (7/9)

Onsdag 7. september 2011 – Bergen/Garage

 

BJØRN BERGE

 

C.C. NOK 225/195 + avgift

20 år leg plikt

 

Flere ganger vinner av Spellemannprisen og ellers høyt dekorert bluesgutt, Bjørn Berge har aldri lusket stille rundt i korridorene. Gitaristen som opprinnelig vokste opp i Sveio på den forblåste delen av Vestlandet har slått seg opp som en av landets ypperste gitarister, bluestilknytning eller ei.

Bjørn Berge har spilt gitar og banjo siden han var 13 år gammel og debuterte som soloartist i 1997 med platen "Bjørn Berge" og har siden den tid foret det norske folk med potent blåtonemusikk i jevnt trav.

Å oppleve Berge på plate er selvsagt en berikelse i seg selv, men han er også viden kjent for å gi musikken både en og to dimensjoner ekstra når man ser han i levende live. Nordmannen som også har gjort en haug med konserter utenfor landets grenser, opptrer som regel aleine når han gjør konserter. På denne måten har han full kontroll på det dynamiske og kunstneriske uttrykket.

I anledning hans nylig utkommede album nummer 10 – "Blackwood" tar han med seg "stompcasen", gitaren og den mørke røsten for å gi deg et fyrverkeri av en konsert i kjelleren på Garage.

www.bjorn-berge.com