RAGNAROK – Hamar – Sebs Hotel

RAGNAROK – Hamar – Sebs Hotel

Mange har møtt opp på Sebs Hotel i Hamar for å få med seg Ragnarok og Allsvartr. Sebs Hotel er ikke stappfullt, men en god del har møtt opp nede i kjellerlokalet. Ute er det en regnfull og grå augustkveld. Kanskje noe som passer godt til Ragnarok sin brutale form for black-metal (ant. Norges svar på Marduk). Det var en smule komisk med tanke på oppvarmingsbandet Allsvartr, som stilte opp i golfkostyme (!?!). Allsvartr spiller black-metal med elementer av thrash-metal. Selv gjør de et nummer ut av at de spiller goth-metal!! Gitaristen duckwalker og gjør mye sprell ut av seg mens de spiller. Det hele blir en smule komisk, men det står likevel i kontrast med musikken fordi de leverer bra og det er trøkk i dem den timen de spiller.

Det blir ca. en times venting før Jontho & Co entrer scenen like før midnatt. Som vanlig åpner Ragnarok med låta "Its War". Ragnarok spiller låter fra nesten hele diskografien. "Certin Death," "Pagan Land," pluss "Collectors Of The King" fra siste skive, er faste låter når Ragnarok spiller live. De to førstnevnte, er gode låter som de fortsatt kan leve på i dag. Sarpingene kjører et kort program denne kvelden men til tross for det så gjør de en bra konsert. Noen av publikummet tar av foran scena. Etter en drøy time time avslutter de med "Blackdoor Miracle."