PJ HARVEY til Oslo x 2

PJ HARVEY til Oslo x 2

Sentrum Scene

mandag 24. og tirsdag 25. oktober 2011


PJ HARVEY

 


Høstprogrammet på Rockefeller, John DEE og Sentrum Scene bookes i disse dager, og nå kommer godbitene som perler på en snor. PJ Harvey – selve rockedronningen av England – skal spille på Sentrum Scene to dager på rad!

 

I februar kom PJ Harvey med fabelaktige "Let England Shake" som fikk full pott hos blant andre VG, Dagsavisen og Lydverket. Dette er hennes åttende album som følger opp "White Chalk" fra 2007 og John Parish-samarbeidet "A Woman A Man Walked By" fra 2009.

 

Hun platedebuterte med albumet "Dry" for snart 20 år siden, og i 1995 ga hun ut "To Bring You My Love" som ble hyllet som et mesterverk. Siden den tid har hun vært en stor inspirasjonskilde for mange musikere.

 

Vi tviler ikke et sekund på at gåsehudfaktoren blir høy disse dagene på Sentrum Scene. Tidligere i sommer spilte hun på Roskildefestivalen og Dagbladet trillet en sekser på terningen og skrev at "PJ Harvey fikk voksne menn til å gråte": http://www.dagbladet.no/2011/07/01/kultur/roskilde/musikk/konsertanmeldelser/17142236/

 

Take me back to England
& the grey, damp filthiness of ages
fog rolling down behind the mountains
& on the graveyards, and dead sea-captains.

(PJ Harvey, The Last Living Rose)

 

www.pjharvey.net
 

Billetter er i salg mandag 8. august kl. 09.00.

 

Dette er bare en av mange store nyheter som skal ut denne uka og vi fortsetter å spe på med flere gode nyheter gjennom hele august. Denne høsten blir helt rå – vi gleder oss!

 

 


Sentrum Scene. Bill. kr. 450,- + bill.avg. i forsalg på www.rockefeller.no,
Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

 

18 år leg.