OZZY + + på Odderøya Live

OZZY + + på Odderøya Live

Ozzy er klar for Odderøya Live og Kristiansand lørdag 6. august 2011!

The Prince of Darkness har en karriere som overgår de fleste, og i 40 år har flere generasjoner av fans og band hatt et forhold til Ozzy som leverandør av kvalitetsmetall – både med Black Sabbath og som soloartist. Siden starten med Black Sabbath på 70-tallet, har Ozzy sementert sin status som en av verdens største artister. Flere av hans soloplater står som påler i rockehistorien, og til sammen har han solgt over 50 millioner soloplater – og like mange med Black Sabbath. Men han stopper ikke der. 30 år etter den legendariske solodebuten "Blizzard of Ozz", kom Ozzy nemlig i år ut med sitt 11. soloalbum "Scream" – også det til svært gode kritikker.

Ozzy gjestet som kjent Kristiansand i 2009 som en av vennene til Slash og spilte fire sanger for et elektrisk publikum. Denne gangen er det Ozzy med eget band som topper plakaten og det vil bli en full konsert med både gamle klassikere og nye godbiter.

"Dette blir Ozzy Osbourne sin eneste opptreden i Norge i 2011. Vi gleder oss veldig til å høre Ozzys perler komme på en snor denne kvelden på Amfiet," sier arrangør Trond Åge Nyhus. "Nå som headlineren er på plass jobber vi også med å få inn flere band som til sammen vil gjøre lørdag 6. august til en legendarisk rockeaften."