JUDAS PRIEST – Oslo – Oslo Spektrum

JUDAS PRIEST – Oslo – Oslo Spektrum

Farvel turne altså? Det skal bli interessant å se om det faktisk er det eller en velbrukt markedsføringsidè fra managementets side.
Veldig spent var jeg uansett da jeg satte meg til for å overvære selveste Rob Halford for første gang live!

Med en gang merker jeg at lyden er som den ofte er i Spektrum, temmelig kjip, men det forsurer ikke for showet og det faktum at det er Judas Priest som står på scenen. Men jeg må spørre, når skal vi få en storsal i Norge hvor lydkvalitet ikke er et stadig tema?

9aafcef4a9fa35fb83ed439205edfda4.jpg

KK Downing takket for seg før turneen, og inn kom Ritchie Faulkner. Ritchie som blant annet har vært med i bandet til Lauren Harris, shower og viser at han ta sin del av ansvaret for at det låter som det skal. Spiller upåklagelig og er tydeligvis en solid arvtager.

Rob Halford begynner å bli en eldre herremann, derfor er det kanskje ikke så rart at han ikke alltid kommer opp på de lyseste tonene han er kjent for. Han vet vel hvor han ikke lenger kommer opp og kjører safe både her og der. Ingen direkte krise, men det er jo ikke til å komme bort i fra heller.
Det blir en del kostymeskift i løpet av showet og jeg får endelig se med egne øyne at Rob kommer ut på scenen med motorsykkel og pisk under «Hellbent for leather». Klasse!

baab5b8b49c262e3f02adfd2e7673e02.jpg

Når et band på størrelse med Judas Priest går på scenen, forventer man gjerne et fett show -veldig bra lys, stadige backdrop skifter, strober i alle mulige farger og en stilig 3D-animert backdrop under «Turbo Lover» gir oss nøyaktig det.

Judas Priest hit parade gir meg frysninger nedover ryggen mange ganger i løpet av kvelden, selv om lyden er litt spektrum i et nøtteskall var det en gjennomført bra konsert uten nevneverdige dødpunkter. Håper dette ikke var siste gang!