ROKY ERICKSON til Rockefeller (30/7)

ROKY ERICKSON til Rockefeller (30/7)

Lørdag 30. juli 2011 – Oslo/Rockefeller

 

ROKY ERICKSON

+

DEADMAN

 

C.C. 350,-

18 år leg plikt

 

Eksklusiv konsert med garasjerockens gudfar Roky Erickson! Han spiller kun en håndfull konserter i 2011, og hvem vet, kanskje blir det siste gang man får mulighet til å se han på en konsertscene..?

En lys levende rockelegende er på vei til Rockefeller! Han startet karrieren i bandet 13th Floor Elevators på 60-tallet som var pionerer innen den psykedeliske rocken.

Etter en lang periode borte, med et stort narkotikamisbruk og opphold både i fengsel og på mentalsykehus, startet han et soloprosjekt på slutten av 70-tallet. Som "Roky Erickson and The Aliens" ga han ut et par fantastiske plater på begynnelsen av 80-tallet. Deretter forsvant han igjen og holdt kun sporadiske konserter. Veien tilbake har vært lang, og er dokumentert i den strålende filmen "You’re Gonna Miss Me" fra 2007.

Det blir kompromissløs garasjerock og en solid dose galskap. Gjør deg klar for en helaften med kultklassikere som "I Walked with a Zombie", "Night of the Vampire" og "Two Headed Dog"!

I fjor kom garasjerockens fanebærer med sin første plate på 14 år, "True Love Cast Out All Evil" fikk overveldende mottagelse i pressen:

Dagbladet: "..dette er et vakkert album, fylt med den type følsomhet som oppstår når man faktisk har opplevd det man synger om; både mørket i tunnelen og lyset på den andre siden"

VG: "Helt usedvanlig bevegende"

Dagsavisen: "Rokys nye store rock n’ roll"

Aftenposten: "Rock-eksentrikeren med venner imponerer med vare, ettertenksomme toner"

Supporten denne kvelden, Deadman, spiller tøff countryrock av beste merke. De er selvsagt fra Texas!

Roky Erickson på myspace

www.deadmanonline.com