Rockefeller åpner dørene igjen

Rockefeller åpner dørene igjen

Her er den offisielle pressemeldingen fra Rockefeller:

Hendelsene denne helgen er ikke til å fatte. Det er ubegripelig trist og vi er alle berørt av dette. Vi tenker mye på ofrene og de etterlatte etter voldshandlingene i disse dager og ikke så mye på arrangementene. Men vi er lydhøre for myndighetenes og andres oppfordring om forsøke å normalisere driften og ta byen tilbake slik at publikum har tilholdssteder og samlingspunkter i en tid hvor sorg og omtanke for hverandre er viktigst. Vi føler vi har medansvar for å bringe byen tilbake til folk og vil gradvis forsøke å komme tilbake til vanlig drift i dagene som kommer.

Bygningene scenene har tilholdssted i står godt, de ansatte er ikke fysisk skadd, men noen ødeleggelser finnes. Vi har gjennom dagen sikkerhetsvurderinger og befaringer sammen med gårdeiere for å sikre bygningene. Allerede fredag ettermiddag ble den kveldens arrangementer avlyst. I løpet av fredag natt ble lørdagens og søndagens arrangementer avlyst grunnet hendelsene. Gambisk ungdomsarrangement på John Dee i dag mandag 25. juli er flyttet til tirsdag 26. juli kl. 19.00. Vi antar at Gambisk Kulturuke vil fortsette som planlagt etter dette.

Konsertene neste helg går i utgangspunktet som planlagt, men kanskje med enkeltmarkeringer. Andre markeringer eller tilstelninger i forbindelse med terrorhandlingene vil vi evt. komme tilbake til.

 

Programmet for Rockefeller og John Dee denne uka ser slik ut:

 

 

Lørdag 23. juli – torsdag 28. juli
GAMBIAN CULTURAL WEEK

Den årlige gambiske kulturuken feires på Rockefeller og John DEE.
For info og program: www.rockefeller.no

Fredag 29. juli
THE CARBURETORS
Special guest: Dunderbeist
Supp.: Benedicte Brænden

Oslobandet blander klassisk Mötorhead-rock med skitten punk, en sikker vorspiel-vinner. Foreløpig siste plateutspill er samleskiva “Rock N’ Roll Forever”.
www.myspace.com/carburetors 
Bill. kr. 200,- + bill.avg. 18 år leg.

Lørdag 30. juli
ROKY ERICKSON

En lys levende rockelegende er på vei til Rockefeller! Han startet karrieren i bandet 13th Floor Elevators på 60-tallet som var pionerer innen den psykedeliske rocken. Det blir kompromissløs garasjerock og en solid dose galskap. Gjør deg klar for en helaften med kultklassikere som "I Walked with a Zombie", "Night of the Vampire" og "Two Headed Dog"! I fjor kom garasjerockens fanebærer med sin første plate på 14 år, "True Love Cast Out All Evil" fikk overveldende mottagelse i pressen. Supporten denne kvelden, Deadman, spiller tøff countryrock av beste merke. De er selvsagt fra Texas!
Bill. kr. 350,- + bill.avg. 18 år leg.

Søndag 31. juli
LIVERPOOL SUPPORTERTREFF
med Det Betales

I forbindelse med treningskampen mot VIF arrangeres det Liverpool-supportertreff dagen før kamp. Det blir underholdning hele kvelden med blant annet Beatles-tributebandet Det Betales!
For mer info: www.liverpool.no 
Dørene åpner kl.19.00.
Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg. 

 

 

 

Lørdag 23. juli – torsdag 28. juli
GAMBIAN CULTURAL WEEK

Den årlige gambiske kulturuken feires på Rockefeller og John DEE.
For info og program: www.rockefeller.no

 

Fredag 29. juli
AUTONOMIA
ALPINE THOSE MYRIADS

Musikkollektivet Autonomia befinner seg et sted der post-punk møter norske viser innpakket i pop. Nå er de aktuelle med sin debut EP ”Nærmere naturen kommer du ikke” som du kan laste ned gratis på autonomia.no. Alpine Those Myriads kjører sin egen stil og bruker store kontraster i sin eventyrlige musikk. Tragedie møter humor i fengende melodier.
www.autonomia.no  n
www.alpinethosemyriads.com 
Bill. kr 100,- + bill.avg. 18 år leg.


Lørdag 30. juli
VIVIAN GIRLS (US)

Brooklyn-gruppa slipper sitt tredje album ”Share The Joy” i april og med sin miks av garasjerock, jentegruppesjarm og gode meloditeft har de inspirert til en ny bølge av jentegrupper. Medlemmene har også spilt i Dum Dum Girls, La sera og The Babies.
www.myspace.com/viviangirlsnyc 
Bill. kr. 175,- + bill.avg. 18 år leg.


Lørdag 30. juli
SUMMER SALSA PARTY

Opplev en varm, sydende og fyrig latinokveld. Dj Ariel In the Mix gir deg sommerens beste dansemusikk: Reggaeton, salsa, merengue, cumbia og latin hits. Gå ikke glipp av Oslos største salsaparty: diskotek, bar, show og nattklubb – alt på ett sted.
Mer info finner du på www.radiolatinamerika.no
Fra kl. 23.30. Etter Vivian Girls-konserten.
Bill. kr. 80,-. 18 år leg.