PARTY SAN 2011

PARTY SAN 2011

PARTY SAN
METAL OPEN AIR 2011

Schlotheim,Tyskland

11/8 – 13/8

PARTY SAN OPEN AIR ble første gangen arrangert i august i 1996, og andre gangen i september 1996. Deretter er festivalen arrangert årlig og i år arrangeres den offisielt for 17. gang. Festivalen har til nå blitt arrangert i den lille tyske byen Bad Berka. Den lille byen er kjent for sine spa og ligger ca 13 mil sørvest for Leipzig i det gamle Øst-Tyskland. Fra og med i år er festivalen flyttet til en gammel flyplass (Obermehler) i Schlotheim, som ligger ganske så nøyaktig midt imellom Berlin og Frankfurt.

Enkleste reisemåte til Schlotheim er fly til enten Berlin (Norwegian) eller Frankfurt (SAS), tog derfra til Mühlhausen og festivalbussen derfra og fram til festivalområdet. Bussen går tidligst kl 12:00 og deretter hver andre time sånn ca.

Party San går som vanlig over 3 dager og det er kun 31 band totalt. 8 band spiller på torsdag, 11 på fredag og på lørdag er det 12 band som dukker opp på scenen. Festivalen er kjent for å booke band av den mer extreme sorten og det er ofte norske band i line upen. I år er det hele 5 norske band.

Headlinere i år er TRIPTYKON, MORBID ANGEL og AT THE GATES. Blant resten finner vi navn som ABORTED, DECAPITATED, NEGURA BUNGET, 1349, ABSU, BELPHEGOR, MELECHESH, PRIMORDIAL, CLITEATER, ENSLAVED, EXHUMED, HAIL OF BULETS, MORGOTH, NACHTMYSTIUM og PANZERCHRIST. Absolutt ingen dum line up for de som liker sin metal knallhard og extreme.

Et festivalpass koster ikke mer enn 49,90 Euro eller i underkant av 400 norske kroner, så dette er et godt og rimelig festivalalternativ til de store utsolgte festivalene som Wacken og Summer Breeze.

 

PartySan_11_1.jpg
 
 
PROGRAM

 

Torsdag 11. august:

 

PartySan_11_Triptykon.jpg

TRIPTYKON
ABORTED
BYFROST
DARKENED NOCTURN
SLAUGHTERCULT
DECAPITATED
DEW-SCENTED
NEGURA BUNGET

 

Fredag 12. august:

 

PartySan_11_MorbidAngel.jpg

MORBID ANGEL
1349
ABSU
BELPHEGOR
DESULTORY
ENSIFERUM
MELECHESH
PRIMORDIAL
PUTERAEON
SKELETONWITCH
URGEHAL

 

Lørdag 13. august:

 

PartySan_11_AtTheGates.jpg

AT THE GATES
CLITEATER
DAWN OF DISEASE
ENSLAVED
EXHUMED
HAIL OF BULLETS
HEIDEVOLK
MORGOTH
NACHTMYSTIUM
PANZERCHRIST
TAAKE
WITCHBURNER