OPETH til Sentrum Scene (9/12)

OPETH til Sentrum Scene (9/12)

Sentrum Scene fredag 9. desember

OPETH

Special guest:
Pain of Salvation


Billetter er i salg fredag 15. juli kl. 09.00.

Det svenske progmetalbandet er snart klare med sitt tiende studioalbum "Heritage" som kommer ut i september. Deres forrige album "Watershed" fikk en sekser i BT: "…et gnistrende, utfordrende og massivt album".

Opeth fusjonerer metal, klassisk rock, deathprog, symfoniske elementer og frijazz og har kjørt sitt eget løp i over tyve år. Musikkmagasinet Kerrang! kaller de "planetens mest unike band". De var sist på Rockefeller i mars 2009, og nå gleder vi oss til nok en helaften på Sentrum Scene!

Pain of Salvation beskriver seg selv som et progressivt metallband, og er svært opptatt av balansen mellom følelser og tekniske ferdigheter. Svenskene er aktuelle med prosjektet "Road Salt". "Road Salt One" ble utgitt i mai 2010 og del to er ventet nå til høsten.

 

www.opeth.com

www.myspace.com/painofsalvation

 


Sentrum Scene. Bill. kr. 320,- + bill.avg. i forsalg på www.rockefeller.no,
Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

 

18 år leg.