Hove – Dag 4 Sneak Peek –

Hove – Dag 4 Sneak Peek –

Regnet la absolutt ingen demper på stemninga på Hovefestivalens tredje dag. Seventh, som med stor sannsynlighet går en stor framtid i møte rocket Amfiscenen, mens Protest The Hero fulgte etter. Soilwork kommer til å bli husket som et av årets høydepunkt etter å ha servert en hardtslående konsert. Britiske The Architects topper likevel dagen, og her var det ikke langt mellom moshpitene.

soilwork_sneak.jpg

På Hovefestivalens siste dag er sola tilbake, og mange slitne festivalgjengere ser fram til en siste kveld med god musikk i godt selskap. Rumble in Rhodos åpner på Hovescenen, og Amerikanske The Bronx tar over etter dem. The Mars Volta og Kaizers Orchestra avslutter kvelden på Hovescenen, Mens Deadmau5 skal sørge for tidenes fest i amfiet.