STRYPER – Oslo – Rockefeller

STRYPER – Oslo – Rockefeller

Stryper er vel mest kjent for bibelkasting fra scenen på 80-tallet, men nå spiller de i litt mindre og roligere former. Rockefeller var vel knapt halvfullt denne kvelden, men de fleste oppmøtte så ut til å glede seg nok hvertfall. Var flere yngre fans som hadde møtt opp i hjemmesydde klær med Stryper’s berømte gule og sorte striper. De spilte både nytt og gammelt materiale, og stemmen til Michael Sweet er fortsatt meget god. Lydteknisk kunne de kanskje vært mer heldige da. Bandet er et av få som ikke bare fortsatt er orginal line-up, men har vært det konstant.

Midt i settet, så spilte de 2 coverlåter for å promotere den nye skiva si med coverlåter av artister som hadde inspirert dem i ung alder, men det kunne de spart seg for. De spilte en låt av Judas Priest og en låt av avdøde DIO. Men begge disse kunne de egentlig bare spart seg for. Etter en liten pause, kom de ut igjen og spilte noen gamle klassikere som løftet publikum litt og ga dem et smil i det de forlot Rockefeller den kvelden.

254ce5d6a2b07430d06f47af2ffe1b65.jpg

Inntrykket mitt etter denne kvelden, var at dette ikke er den mest minneverdige konserten på Rockefeller, men var likevel en konsert helt på det greie. De er alle dyktige musikere og de trives godt sammen på scenen. Så får tiden fremover vise hvor veien går for Stryper.