SOCIAL DISTORTION på Sentrum Scene (30/6)

SOCIAL DISTORTION på Sentrum Scene (30/6)

Torsdag 30. juni 2011 – Oslo/Sentrum Scene

 

Tornado Booking presenterer:

 

SOCIAL DISTORTION

+

OSLO ESS

+

NICKE BRG HOMELAND

 

C.C. NOK 320,-

18 år leg plikt

Fri alder på Galleriet

 

SocialDistortion.jpg

Punk-pionerene fra LA startet opp på slutten av 70-tallet og har vært viktige inspirasjonskilder for band som Guns N’ Roses og Pearl Jam. De har samarbeidet med blant andre Rancid og Danzig, turnert med Neil Young og Ramones, og på frontfigur Mike Ness’ soloplate gjestet bossen selv, Bruce Springsteen. De spilte sist på Rockefeller i 2009 og er aktuelle med albumet ”Had Times And Nursery Rhymes”. Oslo Ess spiller en kruttsterk mikstur av klassisk punk og rock og synger på norsk. Nå er de ute med debutplata "Uleste Bøker Og Utgåtte Sko" som har fått femmere i VG, Aftenposten og Dagbladet.

www.socialdistortion.com