APEIRON RESTRAINT slipper 6 navn

APEIRON RESTRAINT slipper 6 navn

I denne omgangen har vi æren av å annonsere følgende band:

Electric Sheriff: Jobber for tiden med sin første fullengder og er klare for flere konserter i løpet av turneen!
IRR: IRR har tidligere spilt på festivaler som Inferno, Trondheim Metal Fest og Wacken. Vi har gleden av å dele scene på en konsert i Trondheim!
Monstereo: Gutta i Monstereo spiller sin helt egen form for groovy, drone-aktige rock. De er aktuelle for flere konserter i løpet av turneen!
Saints in Sin: Horror metal-gjengen i Saints in Sin har fått mye lokal oppmerksomhet som konsertarrangører. De er med på flere konserter i løpet av turneen!
Seventh: Hove-aktuelle Seventh er snart klare med en fullengder. Vi har gleden av å spille en konsert med dem i Kristiansand! 
Shadowmind: Det er duket for en Norgespremiere i løpet av Insurgency Tour! Melo-death-bandet Shadowmind ble unfanget i kjølvannet av Repent og vil konsertdebutere i løpet av turneen! Deres nylanserte EP "Rebirth" kan høres i sin helhet på nett.

Felix Pub og Scene: Når Insurgency Tour inntar Lillehammer fire fredager på rad er Felix Pub & Scene stedet vi befester oss. Med oss til dølabyen tar vi med åtte unike metal band fra hele Norge.

Fra før av er AEON THRONE, MAMMÜTH, INQUESTED, VINTERBRIS, BLACKOUT DREAMS og REMORSE IS FOR THE DEAD klare.