Hove – Dag 1 Sneak Peek –

Hove – Dag 1 Sneak Peek –

Eternal Terror er endelig på plass på Hovefestivalen! Været er fantastisk, campen er full, og festivalfolket har mye å se fram til. I går, dagen før selve starten på festivalen så kjørte Hovefestivalen skikkelig forspill på P3 scenen inne på campområdet. Det startet tidlig med Moron Police og fortsatte ut hele natten med Autolaser som siste mann ut. Innemellom der spilte band som Razika, Mageplask og Valient Thorr. Et meget vellykket forspill som skapte masse liv på campen.

mageplask.jpg
Mageplask in action

Det fremadstormende norske bandet Blood Command har fått æren av og åpne Hovefestivalens femårsjubileum, og det er ikke hvem som helst de varmer opp for. Jimmy Eat World og All Time Low følger etter. Wolves Like Us spiller på Amfiscenen i mellomtiden. 30 Seconds To Mars går på scenen halv ni, mens kanskje manges høydepunkt, Linkin Park avslutter kvelden.