FU MANCHU – Oslo – Parkteatret

FU MANCHU – Oslo – Parkteatret

Parkteatret var fylt til randen da Fu Manchu skulle spille hele "In Search of…". Albumet er Fu Manchus tredje, og ble gitt ut i 1996 på Mammoth Records.
Etter bandet hadde spilt fire andre låter setter de i gang med "In Search of…" og låta "Regal Begal". Fu Manchu går hardt ut fra først stund og publikum er i ekstase. De fortsetter selvsikkert og rett fram med låta "Missing Link", og både på denne og "Asphalt´ Risin"Synger hele Parkteatret med.
Det er tydelig at Fu Manchu er i samme klasse som både Clutch og Kyuss når de drar i gang "Neptunes Convoy". Riffet spilles enda seigere enn på plata, og man kan se at bandet trives godt på scenen. De fortsetter uten stopp rett på neste låt "Redline". Energien på scenen er god og dette smitter lett over på publikum som storkoser seg.
De fortsetter med låtene "Cyclone Launch" og "Strato-Streak" til stor begeistring og allsang fra publikum. Bandet har konstant god kommunikasjon både med hverandre og  publikum, og dette setter en spiss på det ellers seige låtmaterialet på "In Search of…".
Fu Manchu fortsetter med "Solid Hex" før de spiller den helstøpte "The Falcon Has Landed". Her viser bandet at de virkelig er i form, og bandet spiller om mulig tightere og tightere utover konserten. De går rett over i låta "Seahab" og "The Bargain", hvor sistnevnte ble en liten nedtur i forhold til resten av konserten. Energien forsvant litt fra scenen, men den kom raskt tilbake igjen når de satte i gang med "Supershooter", som er siste låt på "In Search of…"
De starter encoren med å spørre publikum hva de vil høre, og etter litt fram og tilbake setter de i gang med "Weird Beard" fra plata "King of The Road". De følger opp med tittelsporet på samme plate før de forlater scenen etter en mer eller mindre perfekt gjennomføring av "In Search of…" med mer.

Høydepunkter: "The Falcon Has Landed", og "Redline"