Møte med OZZY?

Møte med OZZY?

Odderøya Lives publikum kan få møte Ozzy Osbourne

 
Odderøya Live gir deg nå en fenomenal mulighet til å få møte Ozzy Osbourne i egen person. Vi gir intet mindre enn tre heldige vinnere muligheten til å ta med seg sin beste venn backstage når Ozzy gjester Odderøya Live lørdag 6. august. De seks personene får muligheten både til å prate med Ozzy, og få signert en valgfri gjenstand. Her er det altså åpent for alt fra signering av favorittplata til skissering av din neste tattovering! Odderøya Live stiller med profesjonell fotograf til å forevige møtet, så her er det bare å rydde plass på hedersveggen hjemme i stua!

Konkurransereglene er enkle: Kjøp dine billetter på www.billettservice.no innen 15. juli!

Brukernavnet som står for bestillingen blir da automatisk med i trekningen. Dere som allerede har kjøpt billett på nett er selvsagt også med! Husk at både du og vennen du tar med må ha egne billetter til konserten.

"Det er utrolig kult for oss å gi seks av våre gjester mulighet til å treffe Ozzy backstage. Det er ikke mange som kan vise frem slike feriebilder etter en skjærgårdstur til Kristiansand", sier arrangør av Odderøya Live, Trond Aage Nyhus.

Ozzy Osbourne har – ikke overraskende – spilt for utsolgte arenaer over hele verden siden starten av Scream World Tour i juni 2010. For to helger siden fikk 33.000 mennesker se toppnavnet på plakaten til Sweden Rock, og i helgen spilte Ozzy for et fullpakket Hellfest i Frankrike med nær 80.000 tilskuere. Ozzy headliner også de gedigne festivalene Graspop (BE) og Wacken Open Air (DE) i sommer.
Det tettpakkede programmet til rockestjernen krever streng disiplin og et sterkt fokus på helse. Tidligere i vår røpte Ozzy til God Kveld Norge (TV2) at han faktisk liker den nye livsstilen han la opp til etter TV-programmet The Osbournes på tidlig 2000-tall. "Som 62-åring lever jeg endelig slik jeg burde ha levd da jeg var ung", sa Ozzy til God Kveld Norge. Likevel får han fortsatt kjenne konsekvensene av sin tidligere livsførsel. Forrige uke uttalte han til Sunday Times at "de fleste jenter ser på meg én gang, skriker, og løper av gårde!"
Vel, om Ozzy ikke lenger føler at han har utseendet med seg er det ingenting å si på stemme og innsatsvilje! Vi i Odderøya Live gleder oss enormt til å bli revet med av slagerne fra Ozzys lange og glitrende karriære. Og vi vet at tre heldige vinnere og deres følgesvenner kommer til å glede seg hakket mer enn folk flest!
 
Vi sees på Odderøya lørdag 6. august!
 
www.odderoyalive.com
www.billettservice.no