U.D.O. tar turen til Jevnaker i oktober

U.D.O. tar turen til Jevnaker i oktober

Udo Dirkschneider, tidligere vokalist i det tyske pionermetalbandet Accept, nå en de største vokalistene og låtskriverne av sin generasjon med bandet UDO er klare for The Untouchables Hard Rock Club fredag 14. oktober.

Med album som Breaker, Restless and Wild, Balls to the Wall, Metal Heart og Russian Roulette var det ikke rart om Accept etter hvert ble å regne med innen seriøs metal. Men like etter utgivelsen av Russian Roulette ble ting annerledes da Udo og Accept gikk hver sin vei. Den karismatiske sangeren Dirkschneider dannet U.D.O. for å fortsette innen tradisjonell metal, mens Accept forandret seg til et mer kommersielt prosjekt med ny vokalist. U.D.O. produserte album som Animal House (1987), Mean Machine, Faceless World og Timebomb, og opplevde at fanskaren stadig vokste. Udo takket nei til en gjenforening med Accept i 1992, og fortsatte heller med U.D.O. med utgivelser som Solid i 1997, Holy, Live in Russia i 2001 samt Man and Machine.

Med nye album som Domination og Rev-Raptor så viser UDO at han er en av de største i Metal verden. Ta turen til Jevnaker og opplev en av de største fredag 14. oktober.

 

I følge turnelista på hjemmesidene til U.D.O. skal de spille hele 4 konserter i Norge.

2011-10-12 N-tba – tba
2011-10-13 N-Trondheim – tba
2011-10-14 N-Jevnaker – Glassheim
2011-10-15 N-Grimstad – tba

http://www.udo-online.de/