CHROME DIVISION med konsert på John Dee (3/6)

CHROME DIVISION med konsert på John Dee (3/6)

Fredag 3. juni 2011 – Oslo/John Dee

 

 

CHROME DIVISION

 

C.C. NOK 175,-

18 år leg plikt

 

ChromeDivision_11_1.jpg

 

Det må vel kunne kalles en supergruppe når medlemmer fra Dimmu Borgir, Ashes to Ashes, Minas Tirith, Old Mans Child og Susperia samler seg for å spre det skumle rock n’ roll-budskapet. Mørkegjengen er klare med sitt nye album ”3rd Round Knockout” i begynnelsen av mai.

Chrome Division er et heavy metal band fra Norge dannet i 2004 av Shagrath fra Dimmu Borgir, Bjørn Luna fra Ashes to Ashes og Lex Icon fra The Kovenant.

Bandet startet som et sideprosjekt av artisten Shagrath (Stian Thoresen). Forøvrig består Chrome Division av Tony White fra Minas Tirith (erstattet Lex Icon i 2005), Ricky Black fra Hot Muffins og Pål Mathisen fra Susperia (erstattet Eddie Guz sommeren 2009). Musikalsk og stilmessig er dette bandet langt mer Rock and Roll enn Shagrath’s hovedband Dimmu Borgir. De har gitt ut to album via Tyske Nuclear Blast som har verdensdistribusjon, begge album har nådd 25 000 solgte.

www.chromedivision.com